IN ÉÉN KEER GOED LANCEREN

You only have one chance to make a great first impression. Als je een nieuw product of een nieuwe dienst in de markt introduceert, dan moet het in één keer raak zijn. Een flinke verantwoordelijkheid en ook een ontzettend gaaf project. Maar zeker niet iets dat je er even bij doet. En nog minder graag geef je het volledig uit handen. Mayhem.

Onze expertise, jouw succes

More than Mayo bouwt met jou en je projectteam aan de strategie voor je lancering en samen werken we gestructureerd toe naar consistente realisatie en meetbaar resultaat.

Je weet dat je marktintroductie in capabele handen is en dat er met toewijding aan gewerkt wordt, terwijl jij in control blijft.

Damn… voel je al wat een verschil dat maakt…?

Méér effect met experience marketing

We dompelen ons onder in jouw markt. Duiken diep in jouw materie. Doorleven wat je potentiële klant beleeft. More than Mayo staat voor méér dan een marketingsausje; zeggen ook onze klanten. Creativiteit en kwaliteit voor een optimaal resultaat.

We kijken verder en laten jouw doelgroep niet alleen zien en horen, maar liefst ook voelen, ruiken of proeven waar je merk voor staat. Door zoveel mogelijk zintuigen te prikkelen, maak je méér impact en wordt je product of dienst beter onthouden.

Maar… ons product kun je niet eten of ruiken…?

Ha! We’ve got you covered. Juíst voor organisaties met niet-eetbare producten of ontastbare diensten werkt het inzetten méér beleving in marketingcommunicatie bijzonder verfrissend en vernieuwend. Daarom kiezen bijvoorbeeld uitgeverijen of financiële dienstverleners óók voor More than Mayo. Bekijk onze cases voor inspiratie!

Hoe kunnen we jóu helpen?

More than Mayo gaat altijd uit van jóuw doelstellingen, jouw merk en jouw doelgroep. In ons werk bestaat er geen one size fits all, dat weet jij ook. Maar je weet wél waar jouw organisatie het meest mee is gebaat.

Ga je voor:

  • een MayoMagic traject – van strategie tot projectmanagement en resultaat
  • het MayoMasterplan – een gedegen marcom strategie, klaar voor uitrol
  • de MayoMeeting – een dag(deel) aan de slag met een specifieke marcom vraag
Onze werkwijze kent drie fases. Hoe uitgebreider ons samenwerkingstraject, hoe meer fases je doorloopt.
MayoMethode | More than Mayo

Benader je doelstellingen vanuit een vers perspectief. Een frisse blik van iemand die alles kan vragen en ter discussie durft te stellen, leidt tot nieuwe ideeën en mogelijkheden. Samen zetten we onze tanden in jouw uitdaging en ontdekken we waar jullie kansen liggen en welke conceptrichtingen mogelijk zijn.

Smaak te pakken? Dan kauwen we nog even door. Op basis van alle informatie en analyses ontwikkelen we het beste en meest passende idee door tot een uitgewerkte strategie of campagneconcept. Doordacht en belevingsvol, aansluitend op jouw doelstelling, doelgroep en organisatie.

Als je jouw unieke recept in handen hebt, is het tijd om de keuken in te gaan! We stellen een team van specialisten samen, stemmen hun werkzaamheden op elkaar af en bewaken het concept of de strategie. En rapporteren de voortgang. Dat houdt het project voor jou overzichtelijk en meetbaar.

Klaar om aan de slag te gaan?

Laten we in gesprek gaan over jouw marktintroductie. Misschien zetten wij straks samen een te gekke én succesvolle campagne neer!

Nog niet klaar, maar wil je wél volgen wat More than Mayo doet?
Meld je hier aan voor onze updates!