Beleven. Raken. Activeren.

Je bent een marketeer of communicatiemanager met ambities en doelstellingen op het gebied van merkbeleving, positionering en klantloyaliteit. Maar hoe ga je er een originele en effectieve draai aan geven? Je hebt zelf te veel aan je hoofd en het lukt niet om er collega’s voor vrij te maken.

Hulp gezocht!

Maar dan wel goeie graag. Een professional die meedenkt en ontzorgt. Die diep in de organisatie en de materie duikt. Die de grote lijnen bewaakt én de details tackelt. Zo eentje die begrijpt in welk speelveld jij je beweegt én die weet dat je nog wel meer te doen hebt.

More than Mayo | Photography by Anja Roubos

Laat je doelgroep je merk beleven

More than Mayo ontwerpt en organiseert strategieën, concepten en activaties die jouw doelgroep laten zien, horen, voelen, ruiken én proeven waar je voor staat. Door zoveel mogelijk zintuigen te prikkelen wordt jouw boodschap versterkt en wordt erover nagepraat. Je maakt impact én wordt onthouden.

“Maar… ons product kun je niet eten of ruiken…?”

Juíst voor organisaties met niet-eetbare producten of ontastbare diensten werkt het inzetten van zintuiglijke communicatie bijzonder verfrissend en vernieuwend. Daarom kiezen bijvoorbeeld uitgeverijen of financiële dienstverleners óók voor More than Mayo.

Wat dacht je van een chocoladeproeverij die klanten letterlijk bij elkaar brengt? Of een eetbaar spel dat mensen jouw bedrijfsvisie laat ervaren? Bekijk deze en andere voorbeelden onder ‘Cases’

We pakken het op en we pakken door

More than Mayo gaat uit van jouw doelstellingen, jouw organisatie en jouw doelgroep. We vreten ons in en maken ons jouw materie eigen om te komen tot de meest effectieve aanpak voor jouw merk.

En… wat krijg ik dan?

We ontwerpen concepten voor multi-zintuiglijke marketing, we ontwikkelen marketingcommunicatie strategieën en creëren creatieve, activerende campagnes en events. We sturen specialisten en projectteams aan en zorgen dat alles consistent volgens plan en afspraken wordt gerealiseerd. Dat doen we op project- of op interimbasis.
Content maken we ook, just ask.

Onze werkwijze kent drie stappen:

MayoMethode | More than Mayo

Benader je doelstellingen vanuit een vers perspectief. Een frisse blik van iemand die alles kan vragen en ter discussie durft te stellen, leidt tot nieuwe ideeën en mogelijkheden. Samen zetten we onze tanden in jouw uitdaging en ontdekken we waar jullie kansen liggen en welke conceptrichtingen mogelijk zijn.

Smaak te pakken? Dan kauwen we nog even door. Op basis van alle informatie en analyses ontwikkelen we het beste en meest passende idee door tot een uitgewerkte strategie of campagneconcept. Doordacht en belevingsvol, aansluitend op jouw doelstelling, doelgroep en organisatie.

Als je jouw unieke recept in handen hebt, is het tijd om de keuken in te gaan! We stellen een team van specialisten samen, stemmen hun werkzaamheden op elkaar af en bewaken het concept of de strategie. En rapporteren de voortgang. Dat houdt het project voor jou overzichtelijk en meetbaar.

Klaar voor méér merkbeleving?

Vertel ons wat je uitdaging is en waar je tegenaan loopt. Zet nu de eerste stap richting het halen van jouw merkdoelstellingen.