Slagerij de Hamvraag

Als je ‘Slagerij de Hamvraag’ lanceert, dan heb je natuurlijk meteen de aandacht van deze slagersdochter ;-) Maar¬†Slagerij de Hamvraag is geen gewone slagerij. Het is een conceptuele winkel die ruimte biedt voor discussie over de waarde van vlees.

slagerij de hamvraag - www.morethanmayo.com

Vlees. Het is en blijft een intrigerend onderwerp, dat in de loop der jaren steeds opnieuw besproken en bevochten is. Vegetari√ęrs op de barricade. Scharrelvlees in de etalage. Gekke koeienziekte. Biologisch moet het wezen. Minder vlees, meer groenten. Eerlijk: ik ben er zelf niet zo’n voorstander van om iets te prediken wat anderen m√≥eten doen of juist laten. Dat mag iedereen voor zichzelf bepalen. In Slagerij de Hamvraag leer je al kijkend, luisterend en proevend meer over de huidige vleesproductie en -consumptie. Zo kun je zelf je mening vormen en meedenken over de toekomst van ons vlees.

slagerij de hamvraag event - www.morethanmayo.com

Slagerij de Hamvraag is vanaf vandaag tot en met 2 april dagelijks geopend van 10:00 en 18:00 uur, op Achter het Wild Varken 2 in Den Bosch. Er zijn demonstraties, exposities en vraag- en antwoordsessies waaraan je kunt deelnemen. Het volledige programma vind je op de website. Slagerij de Hamvraag is een initiatief van FoodUp! Brabant in samenwerking met Food Cabinet en Ruigwerk.

Slagerij de Hamvraag

Today, a conceptual butcher¬†store¬†is opened. It is called ‘Slagerij de Hamvraag’ (this translates to something like: ‘butcher¬†store¬†the¬†key¬†question’) and it’s a place for discussion about the value of meat. You’ll learn about the current food production and food¬†consumption by watching, listening and tasting. With this knowledge you can form your opinion and think about the future of our meat. This week only¬†Slagerij de Hamvraag will be opened in Den Bosch.¬†
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression