MÉÉR DAN EEN MARKETINGSAUSJE

Klanten willen een connectie voelen met je merk. Effectieve marketingcommunicatie vraagt dan ook om méér dan een marketingsausje. Een doordachte strategie en een consistente doelgerichte aanpak, daar haal je je doelstellingen mee. Zorg je daarbij ook voor persoonlijke interactie en weet je meerdere zintuigen te prikkelen, dan word je opmerkelijk en onweerstaanbaar.

Onweerstaanbaar effectieve campagnes

More than Mayo ontwikkelt marketingcommunicatie strategieën en creatieve, activerende marktintroductie campagnes. That’s what we do best. We geven vorm aan visie en brengen merken tot leven. We sturen specialisten en projectteams aan en zorgen dat alles consistent volgens plan en afspraken wordt gerealiseerd. Dit doen we op project- of op interimbasis.

Wil jij een creatieve marketingaanpak om je nieuwe product of dienst te lanceren en je merk stevig op de kaart te zetten? En wil je daarbij ontzorgd worden door een ervaren professional die actief samenwerkt met jou en je team? More than Mayo is er voor jou!

Vragen?

Stel ze! Of we maken een afspraak en sparren samen over jouw uitdaging.
Ik denk graag met je mee.

Heb je nu geen vraag, maar wil je More than Mayo wél volgen?
Meld je hier aan voor onze updates! 

Professional met passie

Marcom strateeg, belevingsexpert & queen of campaigns Ria Geraets-Heijen is de drijvende kracht achter More than Mayo. Hier komen haar meer dan 15 jaar kennis en ervaring in marketingcommunicatie en liefde voor ‘experience’ bij elkaar: “Ik houd ervan om mensen te verwonderen, hen iets te leren of ze te activeren. En een gave campagne te creëren, die past bij de doelgroep en het merk, om zo de doelen van mijn klanten te realiseren.”

Brede interesse en oog voor detail

Ria verdiept zich graag steeds opnieuw in een andere wereld: “Uitgeverij, museum, verzekeringen, onderwijs, hospitality… kom maar door met die uitdaging!” Ook overziet ze het grote geheel, zonder de details uit het oog te verliezen. Sterker nog, een More than Mayo campagne móet tot in detail kloppen en is ontworpen en georganiseerd met militaire precisie. Hooyah!

Waar komt die naam vandaan?

Ria zag ‘More than mayo’ in een magazine staan en dacht: “Damn… dat was ‘m, mijn naam. Balen dat iemand anders die al heeft…” Maar het bleek geen bedrijfsnaam te zijn, dus claimde ze ‘m direct. Omdat ‘ie zo lekker allitereert en zo mooi weergeeft dat goede marketingcommunicatie méér is dan alleen een smeuïg sausje. Én omdat ze gek is op mayonaise ;-)