Méér dan een marketingsausje

Mensen willen méér dan een product of dienst. Klanten willen zich met je merk identificeren. Een connectie voelen. Events zijn daarbij bijzonder effectief. Ze zorgen voor persoonlijk contact én bieden de gelegenheid om echt impact te maken. Je kunt immers álle zintuigen prikkelen. Communicatie wordt opvallend en boeiend. En je merk wordt beter onthouden.

More than Mayo | Photography by Anja Roubos | Foodie Records

Merkbeleving en klantloyaliteit

More than Mayo helpt merken hun merkbeleving te verstevigen en klantloyaliteit te vergroten. Om dat te realiseren zetten we graag de communicatiekracht in van ‘food’. We ontwikkelen concepten voor multi-zintuiglijke marketing, marketingcommunicatie strategieën en creatieve, activerende events en campagnes.

Wil jij een creatieve marketingaanpak om echte connectie met je doelgroep te krijgen en je merk stevig op de kaart te zetten? En wil je daarbij ontzorgd worden door een professional die jouw taal spreekt en zaken tot in detail regelt? More than Mayo is er voor jou!

Samen is alles leuker

Teamwork makes the dream work. Voor de realisatie van grote projecten stellen we een team van specialisten samen om het mooiste event ever voor je te creëren. In het netwerk van More than Mayo zitten webbouwers, grafisch ontwerpers, fotografen, stylisten, videomakers en nog veel meer specialisten. Of we werken samen met jouw vaste partners.

Contact? Leuk!

Heb je vragen? Stel ze gerust. Kop koffie doen? Gezellig, zwart graag.
Of misschien wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen, dat mag ook :-)

Professional met passie

Belevingsexpert Ria Geraets-Heijen is de drijvende kracht achter More than Mayo. Hier komen haar meer dan 10 jaar kennis en ervaring in marketingcommunicatie en liefde voor ‘experience’ en ‘food’ bij elkaar.

Multisensorisch, interactief, inspirerend. Maar ook effectief:

“Ik houd ervan om mensen te verwonderen en in beweging te krijgen. Liefst de goede kant op; ik ga vol voor de doelen van mijn klanten.”

Brede interesse en oog voor detail

Ria verdiept zich graag steeds opnieuw in een andere wereld. “Automotive, uitgeverij, verzekeringen, trainingen, hospitality… kom maar door met die uitdaging!” Ook overziet ze het grote geheel, zonder de details uit het oog te verliezen. Sterker nog, een event móet gewoon tot in de details kloppen. Een More than Mayo event of campagne is dan ook ontworpen, gepland en georganiseerd met militaire precisie. Hooyah!

Waar komt die naam vandaan?

Ria zag ‘More than mayo’ in een magazine staan en dacht: “Damn… dat was ‘m, mijn naam. Balen dat iemand anders die al heeft…” Maar het bleek geen bedrijfsnaam te zijn, dus claimde ze ‘m direct. Omdat ‘ie zo lekker allitereert, zo mooi weergeeft dat goede marketingcommunicatie méér is dan een sausje én omdat ze gek is op mayonaise (een liefde die serieuze verslavingsvormen aanneemt ;-).