Taste the world | Goede reis

Wereldreis: off we go!

Maanden van voorbereiding en dan ineens is het moment van vertrek zo dichtbij… bizar! Ik¬†vind het nog steeds zo’n onwerkelijk idee dat we vier maanden over de wereld gaan reizen…¬†

Het is echt nog maar heel even voordat we aan onze eerste vlucht (van de bijna 20) beginnen. Het is zo groots, ik kan het gewoon niet overzien. Ik verheug me dus op alles en tegelijk weet ik totaal niet waarop eigenlijk. Dat maakt dat ik nog best relaxed ben. We gaan het allemaal zien en ervaren.

Wat heel fijn is dat we lieve mensen om ons heen hebben. Mensen die ons deze Grote Reis heel erg gunnen. En mensen die ons graag willen volgen onderweg en ons met open armen weer ontvangen bij thuiskomst. Zeg nou zelf: als je dit mag ontvangen, dat is toch heerlijk?!

 

“Ben je al helemaal klaar voor de reis? Zijn de zenuwen toegeslagen? Heb je er zin in? Ik ben benieuwd! We¬†wilden jullie even een geweldige reis toewensen. Geniet ervan, het wordt geweldig!”

“We wensen jullie een hele goede reis en een behouden terugkomst!!! En we zullen jullie volgen!¬†Ik ben heel benieuwd naar foto’s van Peru.¬†Geniet ervan en tot over een paar maanden!”

“Nog een paar nachtjes slapen en dan‚Ķ de grote wereld in! Dat¬†smullen¬†zat er vroeger¬†al in¬†en¬†het liefst een beetje vreemd: kikkerbilletjes, vogelnestjes, slakken, ik moet er niet aan denken.¬†Voor de zekerheid hebben wij wat spulletjes voor jullie ingepakt zodat jullie onbezorgd kunnen¬†genieten van alles dat jullie de komende maanden gaan beleven.¬†Off you go, have a nice time¬†en kom gezond weer!!!”

Een mooi kadootje met persoonlijke boodschappen van de collega’s:

Taste the world | Travel journal

Dag lieve mensen, tot over een paar maanden! Off we go!!
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression