From the kitchen: More than Mayo celebrates 1 year anniversary! - www.morethanmayo.com/morethanmayo-1 | image: savory cookie cake, copyright: More than Mayo foodconcepts

More than Mayo 1 jaar!

Joehoe! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat ik nu 1 jaar fulltime ondernemer ben! Natuurlijk heb ik op 1 januari al met een glaasje bubbels geproost op dit heuglijke feit, maar wat is een feestje zonder een lekkere traktatie? Hieronder deel ik het¬†recept van mijn ‘partytaartje’. More than Mayo 1 jaar, hoera!¬†

(English version below Dutch ‚Üď)

Hoe het begon…

Weten jullie nog? Vorig jaar? Toen schreef ik over hoe spannend ik het vond om voortaan alleen nog maar ondernemer te zijn. Ik¬†had eind 2015 een compleet uitgewerkt¬†ondernemingsplan gemaakt en was helemaal klaar ervoor. Ik¬†schreef over wat ik doe¬†(wat inmiddels natuurlijk weer een keer of wat is aangescherpt ;-) en over mijn fascinatie voor food¬†en ging vol aan de slag. Als mensen mij vroegen wanneer ik verwachtte dat ‘de business’ een beetje zou draaien, antwoordde ik: ‘Gisteren, hoezo?’. Afdeling veel ambitie, weinig geduld zeg maar ;-)

More than Mayo blaast 1 kaarsje uit

Een klein feestje dus.¬†En een feestje vraagt om iets lekkers! De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik veel meer houd van hartig dan van zoet.¬†Met zo’n grote slagromige sponstaart doe je mij geen plezier. Maar ja, er moet toch een kaarsje uitgeblazen worden?! Daarom dit alternatieve ‘taartje’ van hartige koekjes! Ik vind het een echt More than Mayo taartje :-) Niet alleen omdat het hartig is, maar ook om dat het een verrassend, anders-dan-anders recept is.

From the kitchen: More than Mayo celebrates 1 year anniversary! - www.morethanmayo.com/morethanmayo-1 | image: savory cookie cake, copyright: More than Mayo foodconcepts

Een feestje met een hartig taartje

Niet schrikken als je de ingredi√ęnten ziet, ik heb je tenslotte een hartig koekje beloofd. Probeer het eens zou ik zeggen¬†(ik dacht ook ‘wel gek, maar misschien werkt het’¬†en het beviel prima!) en anders kleed je ze gewoon een beetje uit :-) Ik zou het superleuk vinden als je een fotootje post als je deze koekjes gemaakt hebt. Tag mij (@morethanmayo) en voeg¬†#MoreThanMayo1 toe, dan vieren we een online feestje! Gezellig!

Klik en download of print het recept!

Ervaringen zijn de mooiste kado’s

Ik ben onwijs dankbaar dat ik mijn eigen droombaan mag en kan vormgeven. Het afgelopen jaar was een bijzondere ervaring en ik wil alle lessen graag gebruiken om dit jaar n√≥g mooier¬†en¬†spectaculairder te maken. Heb jij, met jouw bedrijf of merk een krachtige boodschap of unieke visie die je met de wereld wilt delen? En wil je deze niet ‘gewoon’ aan mensen vertellen, maar ze het op creatieve, inspirerende en impactvolle wijze laten ervaren? Dan is samenwerken het mooiste kado dat je mij dit jaar kunt geven. Met jou ontwerp ik graag¬†de allergaafste experience die dit nieuwe jaar zal beleven!

From the kitchen: More than Mayo celebrates 1 year anniversary! - www.morethanmayo.com/morethanmayo-1 | image: savory cookie cake, copyright: More than Mayo foodconcepts

1 year More than Mayo!

Whoohoo! The new year has begun and that means I’m a¬†full-time entrepreneur for one whole year! Of course on January 1st I¬†toasted to this achievement with a glass of bubbles, but what’s a party without a tasty treat? Below I share the recipe for my ‘partycake’ and: you can win a gift! More than Mayo turns 1, hip hip hurray!

How it all started…

Do you remember? Last year? I wrote about how excited I was to become a full-time entrepreneur. By the end¬†of 2015 I created a full-fledged business plan and was totally ready for it. I wrote about what I do (which of course got adjusted a couple of times¬†;-) and about my fascination for food and got¬†to work full speed ahead. When people asked me when I expected my business to be profitable, I replied: ‘Well, yesterday, why are you asking?’. I had a¬†lot of¬†ambition and very little patience ;-)

One candle for More than Mayo

Let’s celebrate this one year anniversary. And how to do that better than with a treat! The people who know me a little also know that I’m much more of a savory person than a sweet tooth. You won’t really make me happy with¬†a large white whipcreamy sponge cake. But still,¬†one ¬†candle has to be blown out, right?! Therefore¬†I created¬†this alternative ‘cake’ of savory cookies! I think it’s very More than Mayo :-) Not only because the¬†cookies are¬†savory, but also because it’s a surprisingly different recipe.¬†

From the kitchen: More than Mayo celebrates 1 year anniversary! - www.morethanmayo.com/morethanmayo-1 | image: savory cookie cake, copyright: More than Mayo foodconcepts

A party with a savory¬†cookie ‘cake’

Please don’t back out¬†when you see the ingredients, I promised you savory cookies after all. Give it a try, I’d say (I did, although I thought it was a little¬†crazy, but it worked and I liked it!) And otherwise just ‘undress’ them a bit :-) I would be super sweet¬†if you’d post a picture when you have made these cookies. Tag me (@morethanmayo) and add #MoreThanMayo1, we’ll celebrate a¬†little¬†online party!¬†

Click and download or print the recipe!

Experiences are the best gifts

I’m so very grateful that I can create my own dream job. Last year was a very special experience and I’d like to use all the lessons I’ve learned to make this year even more spectacular. Does your brand or company have a powerful message or a unique vision that you want to share with the world? And are you open to, not just tell it to people, but to let them experience it in a creative, inspiring and impactful way?¬†In that case working together is the most amazing gift you could give me this year. I’d love to design the awesomest experience ever with you!¬†¬†
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression