De MayoMeeting: jouw kickstart

Jullie hebben ambities en doelstellingen op het gebied van merkbeleving en klantloyaliteit. En het lijkt je ontzettend gaaf en effectief om hier met een event invulling aan te geven. Of misschien heb je zelfs al bepaald dat dat event er moet gaan komen. Maar… je hoofd zit te vol om er een originele draai aan te geven. Laat staan dat je weet hoe je er mensen vrij voor gaat maken.

Hulp gezocht!

Maar dan wel goeie graag. Een professional die meedenkt en ontzorgt. Die diep in de organisatie en de materie duikt. Die de grote lijnen bewaakt én de details tackelt. Zo eentje die begrijpt in welk speelveld jij je beweegt én die weet dat je nog wel meer te doen hebt.

Stap één: de MayoMeeting.

Een sterke basis is goud waard. De MayoMeeting is jouw kickstart op weg naar jullie event en het bereiken van je doelen. Op korte termijn van start. Interne betrokkenen aan boord. Direct de diepte in. En binnen twee weken een concreet plan en drie conceptrichtingen waarmee je dóór kunt.

Wat gaan we doen?

In één ochtend of middag duiken we samen met jullie in jouw uitdaging en vragen we door om een goed beeld van de aard en omvang te krijgen. We willen alles, maar dan ook alles weten van jullie doelgroep. Sluimerende ideeën komen op tafel. Hierop brainstormen we door en samen komen we tot nieuwe, frisse invalshoeken.

En dan…

Na onze sessie gaat More than Mayo de keuken in. Binnen 10 werkdagen ligt er een plan dat we je persoonlijk komen serveren. Dus binnen twee weken heb jij die eerste belangrijke stap gezet. En heb je jouw originele en sterke basis voor het halen van jouw doelstellingen.

En wat levert het op?

De MayoMeeting kost € 1.995,- exclusief btw. Plus 4 uurtjes van jou en de mensen die jij bij het project wilt betrekken.

Hiervoor krijg je:

  • een creatieve sessie waarin alle belangrijke informatie, ideeën en randvoorwaarden boven tafel komen
  • een ervaren sparringpartner
  • een inspirerend, compleet uitgewerkt plan
  • 3 conceptrichtingen om uit te kunnen kiezen
  • een persoonlijke presentatie van jouw plan en de conceptrichtingen

Met dit plan kun je doorpakken. Dat doen wij natuurlijk heel graag samen met jou. Maar het kan ook met je eigen team of vaste bureau. Je zit dus nergens aan vast.

Enthousiast? We horen het graag!

Omschrijf hieronder je uitdaging en waar je tegenaan loopt. Je krijgt binnen
twee werkdagen reactie. We maken een belafspraak om kennis te maken en
bespreken of de MayoMeeting voor jou de passende oplossing is.

More than Mayo gebruikt de gegevens die je doorgeeft via dit contactformulier alléén om te reageren op jouw bericht.