DE MAYOMEETING

Je bent hard aan het bouwen aan je marktintroductie of lancering, maar… loopt vast. Je komt gewoon even niet tot nieuwe, creatieve oplossingen. Misschien zijn je hoofd en handen gewoon te vol om er écht mee verder te kunnen. Of je weet wel welke richting je op moet denken, maar het lukt je niet om concreet door te pakken.

MayoMeeting

It only takes one step…

Soms is iemand die je één stap verder helpt alles wat je nodig hebt. Zodat de energie weer gaat stromen en de focus weer terug komt. Tijdens een MayoMeeting doen we precies dat. Gedurende een dag (of twee halve dagen, kan natuurlijk ook) duiken we in jouw specifieke vraag. We tackelen jouw ‘one thing, that’s holding you back‘, zodat niets je meer in de weg staat om een succes te maken van jouw campagne.

Wat gaan we doen?

In één dag (of twee dagdelen) duiken we samen met jou in jouw specifieke vraag. We vragen flink door om een goed beeld te krijgen van het doel, de doelgroep en het merk van waaruit je werkt. Sluimerende ideeën komen op tafel, samen met nieuwe aanknopingspunten. We kauwen je vraagstuk flink door en komen samen tot nieuwe, frisse invalshoeken.

Wat kost het je?

Een MayoMeeting kost €1295 en een dag van je tijd. We spreken af op jouw locatie of we bellen via Zoom. De ervaring leert dat bij videobellen twee halve dagen beter werkt.

En wat levert het op?

Een MayoMeeting is een creatieve sessie met een ervaren professional waarin we inzoomen op één specifieke marketingcommunicatie vraag. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt met het doorleven van je customer journey. Of het vinden van een rode draad voor je campagne. Na de MayoMeeting kun je weer dóór met je project.

 

Je krijgt een samenvatting en advies ten aanzien van je vraag na de sessie toegestuurd. Als er een opname gemaakt wordt, ontvang je die uiteraard ook.

Heb je een vraag die we binnen een halve dag kunnen tackelen? Dan is de MayoMeeting € 695.
Wil je alleen telefonisch of via Zoom even sparren? Dat kan ook: voor € 150 voor een uur of € 250 voor twee uur.

Enthousiast? Ik hoor het graag!

Omschrijf hieronder je project en waar je tegenaan loopt.
Dan bespreken we of de MayoMeeting voor jou de passende oplossing is.

    More than Mayo gebruikt de gegevens die je doorgeeft via dit contactformulier alléén om te reageren op jouw bericht.