HET MAYOMASTERPLAN

Een onderscheidend merk kan niet zonder langetermijnvisie. Effectieve marketingcommunicatie heeft een strategie nodig. En een succesvolle lanceringscampagne krijg je niet van de grond zonder een marktintroductieplan.

Wat je ambities en doelen ook zijn, het is essentieel dat je éérst de boel overziet, vóórdat je de markt op gaat.

MayoMasterplan

Jouw partner in strategie

Dat plan moet er nu komen. Maar je hebt de tijd niet om je hierop te focussen. En in je team (tijdelijk) niemand die dit op kan pakken. Misschien gaat het om zo iets nieuws dat nog niemand er ervaring mee heeft. Of om iets dat gevoeligheden kan opwekken, zodra je gaat communiceren.

Kortom: er zijn veel redenen waarom het ontzettend fijn is als je een externe professional kunt invliegen, die samen met jou handen en voeten geeft aan die broodnodige strategie.

Wat gaan we doen?

Ik grijp jouw uitdaging bij de lurven en duik er full focus in. Stel kritische vragen en zorg dat de benodigde informatie boven tafel komt. We sparren samen, analyseren scenario’s en doorleven de opties om tot de meest succesvolle aanpak voor jouw merk en doelstellingen te komen.

Wat kost het je?

De investering voor een MayoMasterplan start bij €3495 en zal ook een paar uur van jullie tijd vragen. De informatie over de organisatie, het merk en de doelgroep zal veelal bij jou en je team liggen; we halen op en toetsen bij jullie.

En wat levert het op?

Ga je een nieuw merk, product, dienst, event of tentoonstelling in de markt zetten, dan is een gedegen masterplan je basis. Jouw merk- of marcomstrategie op maat voor jouw marktintroductie, van waaruit je je campagne(s) kunt gaan uitrollen.

 

Je krijgt een compleet uitgewerkt plan, van uitgangspunten en analyses tot kernboodschap of brandstory, fasering, inzet van middelen en planning. Afhankelijk van ieders tijd en ruimte kan dit al binnen 4 weken.

Ben je al bezig met je plan, maar kom je er op een bepaald onderdeel niet uit en wil je
hierover sparren met iemand met een frisse, open blik? Boek dan een MayoMeeting

Enthousiast? Ik hoor het graag!

Voor welk vraagstuk heb jij een strategie nodig? Beschrijf het hieronder en we bespreken de mogelijkheden voor jouw MayoMasterplan.

    More than Mayo gebruikt de gegevens die je doorgeeft via dit contactformulier alléén om te reageren op jouw bericht.