MAYOMAGIC

Er is al veel tijd en energie in het project gestopt en jullie nieuwe product / dienst / merk / tentoonstelling /…(vul zelf in) is bijna klaar om in de markt geïntroduceerd te worden. Een attentiewaardige lancering moet er komen: start with a BANG!

Maar… hoe ga je dat nu in hemelsnaam voor elkaar boksen…?

MayoMagic

Are we going to work magic…?

Geen tijd, amper capaciteit, te weinig expertise, maar wel stevige doelstellingen en ambities? We’ve got your back. More than Mayo bouwt met jou én je projectteam aan de strategie en stuurt de specialisten aan die de magie tastbaar maken.

Met veel plezier bouwen we samen aan een fantastische marktintroductie!

Wat gaan we doen?

We sparren eerst over de uitdaging; wat er moet gebeuren, wat er opgeleverd moet worden en wat de doelstellingen zijn. Samen schatten we in hoeveel tijd hiervoor nodig is en zetten we mijlpalen. En werken we toe naar een doordachte strategie en succesvolle introductie.

Wat kost het je?

Deze projecten kosten doorgaans minimaal een paar maanden tijd; soms oplopend tot een half jaar of een jaar. Je huurt je portie MayoMagic voor die periode in op basis van een benodigd en afgesproken aantal uren per week, tegen een tarief van € 90 per uur.

En wat levert het op?

Rust in je hoofd en ruimte op je marketing- en communicatieafdeling. Een compleet projectteam en een gerustgestelde directie. Focus op jullie doelstellingen en concrete voortgang. Een scherpe strategie en gefaseerde planning. Structuur. Overzicht. Consistente realisatie en meetbaar resultaat.

 

Je weet dat je marktintroductie in capabele handen is en dat er met toewijding aan gewerkt wordt, terwijl jij in control blijft.

Ben je vooral op zoek naar iemand die je helpt met de merk- of marktintroductie strategie?
More than Mayo helpt je graag aan jouw maatwerk MayoMasterplan!

Enthousiast? Ik hoor het graag!

Voor welke merk-, marketing- of communicatie uitdaging sta jij?
Beschrijf het hieronder en misschien maken wij binnenkort samen MayoMagic!

    More than Mayo gebruikt de gegevens die je doorgeeft via dit contactformulier alléén om te reageren op jouw bericht.