Heeft u ook flyers?

Euhm, ja en nee.

We zijn niet van de afdeling ‘losse dingen’. Met één flyer win je de wedstrijd niet. Met een losstaand event ook niet. Maar met een goed uitgedachte campagne, met meerdere contactmomenten, kun je de markt in beweging krijgen. Als onderdeel van zo’n campagne zou het echter zomaar kunnen dat we – jawel! – flyers ontwikkelen. Als dat passend of effectief is in relatie tot het doel.

En…

Hetzelfde geldt voor vormgeving, logo’s en huisstijlen. Binnen een groter geheel willen we hier nog wel eens een mening over hebben ;-) En als het zo uitkomt zitten we ook nog wel eens graag zelf aan de knoppen. Maar ben je puur en alleen op zoek naar een nieuwe huisstijl of iemand die je tekst in een mooi design zet? Dan verwijzen we je graag door naar gespecialiseerde grafisch ontwerpers.

Maar…

Mooie en smeuïge content is weer een ander verhaal. Dat vinden we zó bepalend voor de merkbeleving, daar denken we graag over mee. Dus ben je op zoek naar creatieve copy, foto’s die een verhaal vertellen of video’s die je merk smoel en gevoel geven? Of misschien wel een boek dat jouw merkverhaal ondersteunt?!

Je ziet het, we zijn flexibel ;-)