Breng je event écht op smaak

Staat er een beursdeelname voor de deur? Een belangrijke productlancering? De jaarlijkse relatiedag voor je klanten? More than Mayo ontwerpt en organiseert events die jouw doelgroep laten zien, horen, voelen, ruiken én proeven waar je voor staat.

More than Mayo | Photography by Anja Roubos | Foodie Records

‘Food’ is een geweldig communicatiemiddel

Eten en drinken hebben betekenis. Het wekt herinneringen en emoties op. Het dóet iets met je: in je mond, in je buik én in je hoofd. ‘Food’ raakt iedereen.

Daarom brengt More than Mayo events letterlijk op smaak met een foodcomponent. Zo wordt jouw boodschap versterkt en wordt erover nagepraat. Je maakt impact én wordt onthouden.

Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeproeverij die klanten op jouw netwerkevent letterlijk bij elkaar brengt. Wereldse hapjes die de deelnemers van je event al laten proeven van locatieonafhankelijk ondernemerschap. Of een creativiteits-shotje dat de bezoekers van jouw beursstand aan den lijve laat ervaren wat bepaalde voeding met je doet.

Bekijk deze en andere voorbeelden onder ‘Cases’

“Maar… wij hebben niks met ‘food’.”

Super! Want juist voor organisaties buiten de foodbranche, werkt het inzetten van ‘food’ als communicatiemiddel bijzonder verfrissend en vernieuwend. Daarom kiezen bijvoorbeeld uitgeverijen of financiële dienstverleners óók voor More than Mayo.

Dus, heeft jouw merk niets met ‘food’? Des te leuker is het om deze creatieve vertaalslag te maken. Bring it on!

We pakken het op en we pakken door

More than Mayo gaat uit van jouw doelstellingen, jouw organisatie en jouw doelgroep. We vreten ons in en maken ons de materie eigen om te komen tot de meest effectieve aanpak voor jouw merk.

In drie stappen bedenken en creëren we jouw topevent:

MayoMethode | More than Mayo
Klaar voor de eerste stap?

Dan is de MayoMeeting misschien iets voor jou! Dé kickstart voor jouw topevent. Snel van start, koppen bij elkaar en de diepte in. Het kost je maar 1 dagdeel en binnen 2 weken serveren we je een eventstrategie én 3 creatieve concepten.

Te snel? Eerst nog wat vragen? Neem even contact op!