Hemels website

Hemelse website

Jaaaaah mensen, het wordt nu allemaal heel echt! Ons kookboek wordt op dit moment gedrukt, hoe spannend is dat! En vandaag hebben we nog iets te vieren! Rappapapapaaa:

De Hemels! website is live!! >>> www.hemelskookboek.nl

I’m so happy :-) Hij is z√≥ gaaf geworden,¬†I love it! Lieve Jorinde, mijn dank is groot voor al je hulp bij het maken van de website!!

Op de website dompelen we je onder in onze hemelse witte wereld en kun je de sfeer van het kookboek alvast proeven. We vertellen je wat er allemaal in het boek staat en we geven je een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming. Alexandra en ik staan er ook op ;-) en jij kunt er ook op komen, als je ons een leuke tip of reactie naar aanleiding van het kookboek stuurt.

Omdat de boeken nog volop klaargestoomd en gegarneerd worden, kun je nog niet bestellen, maar… wel alvast reserveren. Onder ‘bestellen’ op de website vind je hierover meer informatie. Snelle beslissers worden beloond, want als je het boek nu alvast reserveert, krijg je de¬†verzendkosten gratis!

 

Hemels kookboek website

 

Vanaf 1 december kunnen we starten met verzenden en vanaf die datum is het boek dus ook direct te bestellen via de website. Helemaal op tijd voor de feestdagen dus! Wij zeggen: kadotip! ;-)

Hemels! is te koop voor¬†‚ā¨ 19,95 exclusief verzendkosten.

Ben je nou nog steeds aan het lezen? Hup, ga die mooie nieuwe website bekijken!! >>> www.hemelskookboek.nl
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression