Hemelse proeverij

Mocht je het nog niet via social media gehoord hebben: we maken een kookboek! Een idee waar ik al een poos mee rondliep en dat ik deelde met Alexandra. Nu maken we het idee samen werkelijkheid, hoe gaaf is dat!

Kleine moeite, hemels resultaat

Ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen. Maar een tipje van de sluier is natuurlijk wel zo leuk! Het wordt een kookboek vol heerlijke kleine gerechten. Die heel eenvoudig te maken zijn. En hemels lekker natuurlijk. Wij geloven namelijk dat je met weinig moeite een feest van je eten kunt maken. We hebben zoete en hartige gerechtjes voor je. Lekkere drankjes. En om het helemaal af te maken: makkelijke stylingtips. Het enige dat je zelf hoeft te regelen zijn gezellige gasten ;)

Hemels

Recepten testen, en testen, en testen…

Natuurlijk gaan we niet zomaar wat beweren in zo’n boek. De recepten zijn eerst uitgebreid door onszelf getest. Maar dat vinden we nog niet genoeg. Daarom organiseerden we twee proeverijen voor foodies. Op een letterlijk hemelse locatie (in de wolken! :) bereidden we een aantal gerechtjes en vroegen we feedback. We zijn alle mensen die er waren ontzettend dankbaar voor de vele tips en complimenten die we mochten ontvangen! En voor de geweldige energie, ideeën en aangeboden hulp! Jullie zijn fantastisch!

Hemels

Kookboek met een hashtag

De komende maanden bikkelen we nog even flink door, want zo’n kookboek is niet niks ;) De publicatie staat gepland voor begin december. Zodat we jullie ruim voor de Kerst in hemelse sferen kunnen brengen :) Via #hemels vind je alles wat we over het boek posten op Twitter en Instagram. Of volg ons via @morethanmayo en @alexstyling. Alexandra doet ook aan Facebook :) (ik hang daar wel ergens rond, maar kom alleen in actie op expliciet verzoek, hahaha ;)

Hemels

Hemels
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression