Lancering Hemels

Hemelse lancering

Inmiddels weten we: het is heeeeel bijzonder om je zelfgemaakte kookboek in je handen te hebben. Dat bijzondere moment wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaag was onze officiële boeklancering van Hemels! Waar we ons versgebakken boek voor het eerst aan mensen lieten zien. En niet zomaar mensen, maar echte foodies, vormgevers en fotografen, vrienden en familie. Mensen die er verstand van hebben en mensen die we lief hebben. Spannend!

Hemelse locatie vol fijne mensen

We waren te gast in Fort Penningsveer bij Heeerlijk, een fijne, knusse locatie met een geweldige gastvrouw en -heer! We hebben de locatie in hemelse sferen gehuld. Heej, je rockt een thema en anders doe je het niet, nietwaar?! ;-) Femke en Eddy zorgden voor de koffie en thee en Alexandra en ik maakten drankjes en hapjes uit het boek. Alles was tot in de details verzorgd om onze gasten te kunnen ontvangen. Toen iedereen er was, was het tijd om onze trots te showen. Wat een fijne, enthousiaste reacties kregen we op ons kookboek! Ook lieten we die middag witte ballonnen naar de hemel opstijgen. Natuurlijk hebben we ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de mensen die ons geholpen hebben te bedanken, en dat doe ik hier nog eens dunnetjes over :-)

Bedankt!

Simone van den Berg en Bas Adriaans – voor de fotografie
Nikee Blanke en Jessica Teijl – voor alle hulp tijdens de fotoshoot
Ineke Quadackers en Wendy Heyer – voor de review van de recepten
Bert Schijf – voor het beschikbaar stellen van de keuken
Maurice Geraets, Hazel Hardijzer en Birgitta van Langeveld – voor het controleren van het boek
Vandenberg | printmedia – voor het mooie drukwerk
Femke en Eddy Ditmars – voor de fijne locatie en gastvrijheid

Je vindt de foto’s van de lancering op www.hemelskookboek.nl!

Doe mee aan de give-away!

Ben jij ook zo benieuwd naar Hemels!? Doe dan mee met onze give-away! We geven 2 boeken weg. Eén via mijn blog en één via Alexandra’s Facebook pagina. En ja, je mag twee keer meedoen ;-)

Hier werkt het als volgt: vertel me in een reactie onder deze blogpost waarom jij Hemels! graag wilt winnen. Stuur vervolgens een tweet (of instagram, als geen twitter hebt) waarin je zegt dat je meedoet aan de give-away, #Hemels en @morethanmayo vermeldt en doorverwijst naar www.morethanmayo.com/blog.

Ingewikkeld die tweet? Dan hier een tekstje om te knippen en plakken, easy!

Ik maak kans op kookboek #Hemels met de #giveaway van @morethanmayo www.morethanmayo.com/blog Doe je ook mee?

Op woensdag 3 december maken we de winnaars bekend. Veel succes!
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression