Hemelse fotoshoot

Oh wat is ons kookboek toch een gaaf project! Met hoe meer mensen we het delen, hoe leuker het wordt. Alexandra en ik kregen al zoveel energie en fijne reacties van de Hemelse proeverij die we organiseerden. En afgelopen week mochten we 4 dagen fotograferen met de leukste crew die je je maar kunt bedenken.

Kookboek Hemels

Wit en… (not so) clean ;)

We bevonden ons afwisselend in een hemelse wereld vol witte props aan de ene kant. En een ontplofte keuken vol heerlijke hapjes aan de andere kant. 50 Recepten en nog een stuk of wat sfeerbeelden in 4 dagen is behoorlijk doorbuffelen, maar we zijn tevreden en voldaan. Letterlijk, want uiteraard moet er ook geproefd worden ;)

Kookboek Hemels

Testen en finetunen

De volgende fase voor ons kookboek is het finetunen en uitschrijven van de recepturen. Uit de proeverij kregen we al veel goede feedback. En ook tijdens het koken voor de foto’s hebben we weer kleine dingen aangepast. Nu zijn er nog een boel lieve collega’s en vrienden die de recepten testen. En er laten nog twee koks hun vakkundig licht op de recepten schijnen.

Kookboek Hemels

Work that kookboek!

En daarna is er nog genoeg werk te verrichten: teksten schrijven, vormgeven, website bouwen, verkooppunten vinden, boeken laten drukken… Wij werken nog even door :)

Kookboek Hemels
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression