Taste the world | New York

Eat like a New Yorker

New York: ongetwijfeld één van de meest fantastische plekken op aarde. Met belachelijk veel te zien en te doen. En: je raakt er niet uitgegeten. 

New York voelt als het borrelende centrum van de wereld. Een plaats waar dingen worden gecreëerd. Waar het nieuws wordt gemaakt. Waar dingen gebeuren. Vierentwintig uur per dag. De stad barst van de energie. Die vibe. Zelfs als je maar even op bezoek bent, lopend tussen de grote gebouwen, op de lange en brede wegen, met je coffee-to-go, voel je je een echte wereldburger. Nou ja, ik in elk geval wel ;-)

Coffee to go at Times Square

New York heeft veel te bieden. Ik kan deze bestemming aan praktisch iedereen gemakkelijk aanraden. Maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Geïnteresseerd in kunst? Deze stad heeft zoveel prachtige musea! Nationale historische schatten? Je krijgt behoorlijk pijnlijke voeten als je ze allemaal wilt zien. Winkelen? Oh-my-god, dit is de hemel! : -)

Skyline NYC

Maar één van de beste dingen van New York is het eten. Ontbijt bijvoorbeeld. Ik ben echt geen ochtendmens, maar in NYC word ik met een glimlach op mijn gezicht wakker, omdat er elke ochtend iets nieuws te ontdekken valt: shakes, pannenkoeken, oatmeal, eieren en zelfs ontbijtburritos. Tijdens de lunch kun je naar één van die geweldige saladebars. Je begint aan de ene kant van de toonbank met de ‘greens’ en eindigt aan de andere kant met de dressing. En voordat je het weet, eet je een verse salade. Yum! Of ga naar de Wholefoods Markt, voor een pizza ‘from scratch’, lekkere verse pasta en sushi die op bestelling voor je wordt gemaakt. Ik zou er kunnen wonen, love it!

Shrimp heaven at Bubba Gump

Hadden we het al over het diner…? Het water loopt me al in mijn mond als ik denk aan een medium rare New York strip steak. Ooooh of die heerlijke garnalen die we aten bij Bubba Gump. En een stuk overheerlijke zelfgemaakte cheesecake als dessert. Nou ja, ik kan gerust nog even doorgaan, maar ik denk dat het wel duidelijk is, nietwaar? ;-) Gelukkig is er dit briljante boek: New York, recepten uit de Big Apple. Als je de mooie foto’s bekijkt, waan je je al in de stad. En de gerechten… oh my!

New York - Recepten uit de Big AppleGrilled cheese sandwich

Met dit boek kan ik dus naar New York gaan wanneer ik wil. Maar het beste nieuws is: we gaan er zowaar echt weer naartoe. Over een paar weken zijn we ‘off to the US’! Whoohoo!

I loooove New York
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression