About This Project

Wereldse hapjes

Reislustige Freelancer

 

Er is een nieuw event in town: ‘De Reislustige Freelancer’. Een event over locatieonafhankelijk freelance ondernemen. Voor ‘digital nomads’ die werken en reizen willen combineren. Geheel in het thema van het event ondersteunde More than Mayo de boodschap met bijpassende werelds hapjes. Hiermee konden de deelnemers aan het event zich al helemaal in verre oorden wanen en zich een voorstelling maken van hun reizende freelance bestaan. De hapjes kwamen uit verschillende werelddelen: Indiase mangochutney met naanbrood, Spaanse albondigas met tomatensalsa, Mexicaanse guacamole met nachos, Japanse rijstzoutjes en Isra√ęlische hummus met komkommer. De presentatie van de hapjes paste uiteraard bij hun herkomst √©n bij het wereldse thema van het event. Zo konden de deelnemers zich even helemaal onderdompelen in hun nieuwe lifestyle.

Quotes

“Voor ons event De Reislustige Freelancer heb ik Ria gevraagd om de hapjes te verzorgen, in lijn met het thema ‘Reislustig Freelancen’. Geen chips of borrelnootjes dus, maar verrassende wereldse¬†gerechtjes. Alle hapjes waren vers bereid, in passend servies en geheel in stijl opgemaakt, denk aan wereldkaarten, Mexicaanse kranten en traveltags. De hummus was goddelijk en ook de mangochutney (met naanbrood) werd zeer goed ontvangen. Ik raad More than Mayo aan, aan alle ondernemers die hun boodschap graag op elke¬†mogelijke manier willen communiceren naar hun klant. Ons¬†event was daardoor compleet!”
– Suzanne van Duijn, eigenaar & digital nomad SuusjeHQ

“More than Mayo heeft voor ons evenement De Reislustige Freelancer meerdere¬†keren¬†heerlijke hapjes verzorgd. De wereldse gerechtjes werden erg goed ontvangen en hebben zeker bijgedragen aan de ervaring van de bezoekers. Naderhand hebben we meerdere complimenten gekregen over al het lekkers dat Ria op een leuke manier heeft gepresenteerd. Mijn favoriet is het naambrood met de mango chutney; een van de lekkerste die ik ooit heb gegeten! Alles werd ter plekke voorbereid, waardoor we zeker wisten dat alles vers is. Het samenwerken¬†met Ria verliep erg prettig en ze dacht actief mee wat het beste bij het evenement past. Bedankt voor de leuke samenwerking!”
РJessica Lokker, eigenaar & digital nomad Lokker Media Productions

Conceptontwikkeling
Recepturen
Vormgeving
Styling

Category
Merkbeleving