• PGGM Housewarming event
  • PGGM Housewarming event
  • PGGM Housewarming event
  • PGGM Housewarming event
  • PGGM Housewarming event

About This Project

Afdelingsevent ‘Housewarming’

– PGGM

 

Bij pensioendienstverlener PGGM werden 3 afdelingen – MarCom, DataAnalytics en BusinessSupport – samengevoegd tot één afdeling. Daarbij verhuisden ze ook fysiek naar een andere vleugel in het kantoorpand. Deze letterlijke samensmelting en een nieuwe start werd gemarkeerd door een speciaal afdelingsevent met als doel elkaar te leren kennen en een teamgevoel te creëren.

Housewarming op de nieuwe werkplek

Aangezien de collega’s letterlijk gingen verhuizen en ‘samenwonen’ op een nieuwe plek, kozen we voor het thema Housewarming. Voorafgaand aan het event kregen ze diverse e-mails met verwijzingen naar de verhuizing en het verzoek hun nieuwe ‘sleutel’ tot de afdeling op te halen. Ook werd hen hierin gevraagd een online vragenlijst in te vullen, voor een interactieve kennismaking met hun nieuwe huisgenoten.

Nieuwe huisgenoten leren kennen

Op de ochtend van het event werden alle medewerkers ontvangen met een homemade powerreep en een vitaminerijke smoothieshotjes om de dag energiek te beginnen. Ook kreeg iedereen een persoonlijke badge met daarop een aantal ‘matches’. Die vormden meteen aanleiding om met nieuwe collega’s in gesprek te gaan. Vervolgens speelden we in een tweede ruimte een toffe quiz aan de hand van de ingevulde vragenlijsten en de ‘matches’ tussen de medewerkers. Het team met de hoogste score nam een aantal leuke afdelingsprijzen in ontvangst.

Na deze interactieve en gezellige ochtend kenden de nieuwe medewerkers elkaar een beetje beter en was de drempel om nieuwe collega’s te benaderen een stuk kleiner.

Quote

Geef Ria van More than Mayo wat steekwoorden en de creatieve energie begint te bruisen. En daarna krijg je een belevenis die tot in de puntjes is geregeld. Nog leuker: super enthousiaste medewerkers die er nog steeds over praten.

– Martina de Lange, Manager Marketing & Communicatie PGGM

Conceptontwikkeling
Eventmanagement
Content

CREDITS

Interactieve quiz

Yes! We connect

Catering

Food, Jazz & DJ's

🙌🏼

In samenwerking met San communicatie & evenementen

Category
Event