About This Project

Hemels

– kookboek

 

Kookboek Hemels! staat vol met goddelijke kleine gerechtjes. Niet zomaar lekker, hemels lekker! En: heel eenvoudig klaar te maken, óók als je niet zo vaak in de keuken staat. Om tijdens een gezellig avondje met vrienden of familie samen van te genieten. Alle ingrediënten voor een mooi en heerlijk samenzijn staan in dit boek.

Hemels! is een prachtig en compleet kookboek. Het bevat meer dan 50 eenvoudige recepten voor hemelse zoete en hartige gerechten en drankjes. Door ze onderling te combineren, zet je een heerlijk feestmaal op tafel. Daarnaast krijg je meer dan 20 doe-het-zelf stylingideeën voor je eettafel.

Met Hemels! maak je van elk etentje een feestje! 

Hemels kookboek

Het hemelse thema van het boek is tot in de puntjes doorgevoerd. Het kookboek heeft 136 pagina’s en is op mooi mat papier gedrukt. Daarnaast heeft het een matgelamineerde softcover omslag en heel handig: het blijft open liggen op het aanrecht. Mooi om uit te koken én om naar te kijken!

Lees de mooie artikelen en reviews die verschenen over Hemels!

 

De eerste druk van Hemels! is volledig uitverkocht.
Het boek is op dit moment niet meer los te bestellen.

Heb je interesse in een grote oplage, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken of kerstpakketten?

NEEM CONTACT OP

 

Hemels Alexandra en Ria

Hemels! is ontwikkeld en gemaakt door Ria Geraets-Heijen (More than Mayo) en Alexandra Schijf (alexstyling).

Ria: “Hemels! is anders is dan alle andere kookboeken, door het uitgesproken thema dat tot in de puntjes doorgevoerd is. De gerechten, styling en vormgeving, alles is in hemelse sferen. Het idee voor dit boek zat al jaren in mijn hoofd. Het verwezenlijken van dit idee is letterlijk een droom die uitkomt!“

Alexandra: “Het boek is heel compleet doordat er ook recepten voor drankjes en originele doe-het-zelf stylingtips in staan. Je hebt alles in huis om een hemelse avond met je gasten te beleven. Omdat de gerechtjes zo eenvoudig – en oh, zo heerlijk – zijn, kan echt iedereen zijn gasten ermee verrassen.”

Conceptontwikkeling
Recepturen
Foodstyling
Ontwerp
Vormgeving
Copy

CREDITS

Fotografie

Simone van den Berg
Bas Adriaans

Drukwerk

Vandenberg

Eindredactie

Hazel Hardijzer

Category
Boek