About This Project

Food is fuel

– PlayingWorks

 

Tijdens de lancering van PlayingWorks liet de oprichtster de gasten kennis maken met de kernwaarden en visie van het nieuwe bedrijf. PlayingWorks pleit voor een creatievere manier van samenwerken in organisaties; er mag wat meer ‘gespeeld’ worden op de werkvloer, want ‘playing works’! De lunch is een belangrijk onderdeel van de werkdag voor PlayingWorks, want voeding is je brandstof die zorgt voor beweging – één van de kernwaarden van het bedrijf. More than Mayo vertaalde deze visie naar een energieke, positieve ‘experience’ voor de bedrijfslancering .

Interactief en multisensorisch

In groepjes van zes mogen de gasten een ruimte betreden. Hier krijgen ze een schort en een koptelefoon – de nieuwsgierigheid is gewekt. In de ruimte staat een tafel met een laptop en drie gele deksels. De video die wordt afgespeld leidt de groep door de experience. Ze krijgen informatie, hapjes, vragen én opdrachten. Door te kijken, luisteren én te proeven ervaren en leren de gasten dat wat je in je mond stopt effect heeft op je lichaam en brein. En dat voeding een grote rol speelt bij je werkprestaties. Het is dus echt van belang wat je kiest als lunch. Food is fuel!

“Het idee om mensen tijdens onze lancering in experiencerooms PlayingWorks te laten ervaren was top! Ik ben zo blij met de creatieve én praktische invulling van Ria voor een van de experiences. Ze is iemand die alles tot in de puntjes goed bedenkt en uitwerkt. En dat gaf mij er vooraf veel vertrouwen in dat wat je samen bedenkt, ook echt gaat werken. It’s not only creative ideas but also about the details bij Ria. Heerlijk!”
– Mireille Wortel, oprichter en ‘playcialist’ PlayingWorks

More than Mayo presents a special foodexperience from Foodie Records on Vimeo.

Conceptontwikkeling
Art direction
Recepturen
Foodstyling
Ontwerp
Vormgeving
Copy

CREDITS

Fotografie & video

Foodie Records

Category
Event activatie