About This Project

Chocolade netwerkactiviteit

– PGGM

 

Netwerkbijeenkomst ‘Leren van… Tony’s Chocolonely’ van PFZW – voor bestuurders in zorg & welzijn – ging over sociaal ondernemen en: chocolade. Voor de opening van deze bijeenkomst bedacht en creëerde More than Mayo een interactieve chocolade netwerkactiviteit. Om de deelnemers aan de start van de bijeenkomst al te laten netwerken en ze alvast in de stemming brengen voor het programma van de bijeenkomst. Ook verzorgde More than Mayo de give away voor de bezoekers, geheel in stijl van het event.

Ontmoeten, proeven en samenwerken

Chocolade met een missie: bij binnenkomst kregen de deelnemers óf een rood doosje, óf een blauwe, óf een groene envelop, en de opdracht om groepjes van drie te vormen. Een groepje met drie verschillende voorwerpen is compleet. Op en in de voorwerpen stond beschreven wat de groepsleden wanneer moesten doen. In het rode doosje zaten verschillende smaken chocolade om te proeven. In de blauwe envelop een antwoordkaart om in te vullen welke chocoladesmaken ze proefden. Ook zat in de blauwe envelop een tweede opdracht: bedenk dé chocoladereep voor de sector zorg & welzijn. In de groene envelop zat een kaart met smaaksuggesties voor deze zelf te bedenken reep. Met deze activiteit kwamen de deelnemers vanaf het begin van de bijeenkomst makkelijk met elkaar in contact en in gesprek. Netwerken is niet meer alleen voor bij de borrel!

Lees hier meer over deze activatie

Quotes

“Ria bedacht een mooie aanvulling op het thema/programma van deze dag. Het was echt een totaalconcept en alles was van A-Z goed geregeld. Het prettigst aan de samenwerking vond ik het meedenken, het samen sparren, de inzet, het enthousiasme en de flexibiliteit. Zelfs op reis werd er nog gewerkt! Ria is professioneel en enthousiast; een fijne sparringpartner die kwaliteit levert.”
– Sandra Eskes, eventmanager ‘Leren van…’-bijeenkomsten

“Een creatief voorstel, waarbij een proeverij gecombineerd werd met kennismaken en netwerken. En waarbij de deelnemers – werkgevers in Zorg & Welzijn – bij binnenkomst op zeer sympathieke wijze aan elkaar werden gekoppeld. Dankzij deze activiteit ontstond direct een levendige setting waar alle aanwezigen deel aan namen. De samenwerking met More than Mayo was prettig en flexibel. De creativiteit om via deze chocoladeactiviteit de werkgevers eenvoudig en op verfrissende wijze contact te laten maken met elkaar, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een succesvol event. Dat dit onderdeel van het event ook door de aanwezige werkgevers zeer werd gewaardeerd, blijkt uit de mooie 8,3 die de activiteit in de evaluatie scoorde.”
– Annemiek Vergoossen, marketing- & communicatiemanager PGGM


Aftermovie Leren Van thematafel met Tony’s Chocolonely – credits: Patatjepinda.tv

Conceptontwikkeling
Ontwerp
Vormgeving
Copy
Creatie

CREDITS

Fotografie

Emmely van Mierlo

Video

Patatje Pinda

Category
Event activatie