About This Project

Campagne JIJ! Toetsing & Training

– Bureau ICE

 

Bureau ICE is een onafhankelijke expert op het gebied van toetsing. Ze ontwikkelen kwalitatieve toetsen die scholen digitaal kunnen afnemen en beoordelen. Ze adviseren scholen op gebied van toetsbeleid en toetskwaliteit. En ze trainen docenten in het zelf construeren van schriftelijke toetsen en in formatief evalueren. More than Mayo hielp hen hun product- en dienstenaanbod voor het voortgezet onderwijs in de markt te zetten.

MarCom strategie en campagneplan

Voor het voortgezet onderwijs biedt Bureau ICE een toegespitst pakket producten en diensten onder het merk JIJ! De merknaam was er, er was een basis huisstijl en het aanbod was ontwikkeld. Maar een eenduidige aanpak om de markt te bestieren ontbrak. More than Mayo ontwikkelde een MarCom strategie met een duidelijke positionering en propositie als basis om JIJ! stevig in de markt te introduceren. Daarop aansluitend bedacht More  than Mayo een campagneplan voor 2019, met de nadruk op content marketing.

Huisstijl en content

Vanaf het nieuwe jaar trad het plan in werking en coördineerde en realiseerde More than Mayo content en uitingen aansluitend op de nieuwe posititionering en propositie. Het merk ging de markt in als JIJ! Toetsing & Training met als nieuwe pay off Toetsen om van te leren. Met een frisse nieuwe website, inhoudelijke artikelen voor de verschillende doelgroepen, volledig nieuw huisstijldrukwerk en -templates en diverse marketingmaterialen.

 

MarCom strategie
MarCom coördinatie
Content

CREDITS

Grafisch ontwerp

Baukje van Hout

Category
Marktintroductie