Bootcamp Creatief Ondernemen

“Iiiiiieeeeehhh Ellen! Hier wil ik echt heeeeeel graag bij zijn! Wil je voor mij een plekje reserveren?” Zo ongeveer begon mijn mail aan Ellen na het lezen van haar nieuwsbrief met alle nieuwe workshops :)

Vosje van Bo-Danique Blom - http://bodanique.nl/

In de serie ‘De Kweekkas’ gaven Marlous en Ellen een Bootcamp Creatief Ondernemen. En daaropvolgend gaf Marlous nog een workshop Productstyling en -fotografie. En ik was erbij :) En het was leuk! Met een fijne groep ambitieuze dames deelden we onze dromen en twijfels. We tekenden ons doel voor over een jaar en hielpen elkaar met oplossingen voor aankomende obstakels.

Kopje van Helen B - http://owatzieikjegraag.blogspot.nl/

Marlous en Ellen vertelden in de bootcamp over de switch die zij zelf hebben gemaakt. Over hoe fantastisch het is om te doen wat ze nu doen, maar ook over hoe weerbarstig de weg die een startende ondernemer aflegt soms kan zijn. Ze hielden een vurig pleidooi voor ‘doen!’ en hielpen onze onzinnige onzekerheden om zeep. De term ‘autodidact’ kreeg een heel nieuwe waarde. ‘Fake it until you make it’ wordt mijn nieuwe lijfspreuk en er gaan voortaan altijd ‘3 P’s’ met mij mee.

Kussen van Marloes Kroeze - http://www.marloeskroeze.com/

In de fotografie- en stylingworkshop vergaapten we ons eerst aan de mooie voorbeelden van Marlous en daarna gingen we zelf met de camera en aan de slag. De foto’s in deze post maakte ik die avond (zet je cursor op de foto om te zien wie de makers van de producten zijn). Ik moet duidelijk nog wat oefenen ;) Maar – zoals ik deze week in een tweet van Charlotte las – zoals Simon Sinek zei: “The goal is not to be perfect by the end. The goal is to be better today.”
Props van Ellen en Marlous ;-)

Op het ondernemerschap!