Bloggerslunch

Ik was al een paar keer uitgenodigd, maar kon steeds niet. Maar nu, op de derde editie van de inmiddels befaamde bloggerslunch, was ik erbij! Sandra en Femke & Eddy hadden onwijs hun best gedaan op de organisatie. Vooraf kregen we een door Sandra gemaakt boekje met alle deelnemende bloggers erin en wat informatie over henzelf. En afgelopen zondag was het dan tijd om iedereen te ontmoeten!

bloggerslunch-3

In Bunker 7 werden we ontvangen en daar steeg het volume onmiddellijk tot ongekende hoogten ;) Na een ultiem lekkere cappuccino gingen we zitten aan de prachtig gedekte tafel, waar het gekwetter onverminderd doorging. Alleen het lekkers dat op tafel kwam kon dat zo af en toe een beetje temperen, haha.

bloggerslunch-1

Na een briljante uitleg van Eddy over het principe ‘high tea’ aten we eerst zoet: drie soorten scones met lemon curd en clotted cream en wel vier verschillende soorten heerlijke taart. Na alle zoetigheid was het tijd om de benen te strekken. We deden een ‘rondje om het fort’ met tourguide Eddy. Echt geweldig leuk die verhalen!

bloggerslunch-4

En bij terugkomst in de bunker had Femke alweer alle heerlijke hartige happen voorbereid: drie soorten sandwiches en lekkere hartige taarten, een met zalm en een met spinazie. Yum!

bloggerslunch-2

Lieve Sandra, Femke en Eddy, ontzettend bedankt voor deze ‘heeerlijke’ middag!

PS: ook een keertje naar het Fort? Op 9 november is het Fortfestijn!