Taste the world | Berlijn

Street food in Berlijn

Een tour door Markthalle neun op ‘Street Food Thursday’. Bommetjevol kraampjes met heerlijke happen en lekkere drankjes.

Dankzij de briljante tip van Judith gingen we naar ‘Street Food Thursday’ in Markthalle neun. Het was even zoeken hoor, zelfs met tip op zak. Maar na wat dwalen door Kreuzberg was hij daar dan toch, de markthal met mijn hemeltje op aarde. Heerlijk dolen tussen kraampjes met heerlijke, bijzondere gerechten en delicatessen en lekkere drankjes voor erbij. Smullen!

Markthalle neun

Ik houd van de kraampjes met een bourgondisch en ambachtelijk sfeertje. Waarbij je al zin krijgt om met je handen te gaan eten. Met houten plankjes en geblokte servetjes.

Street food artisan

En ik ben dol op alle handgeschreven bordjes. En de krijtborden met illustraties.

Street food artisan

We aten een lekker broodje met gerookt varkensvlees en een Duits biertje erbij. Gek genoeg is deze foto een beetje wazig… Zou ik soms heel ongeduldig zijn geweest omdat ik niet kon wachten om mijn tanden erin te zetten…?? ;-)

Street food BBQ sandwich
MEER DAN EEN MARKETINGSAUSJE

More than Mayo helpt ambitieuze merken aan een doordachte merk- en marcomstrategie en belevingsvolle campagnes voor succesvolle marktintroductie. 

You only have one chance to make a great first impression